woensdag 22 juni 2011

Tostirolletjes als lunch?

Tostirolletjes
Handig om mee te nemen: tostirolletjes. Zorg dat, als je ook sla, fruit of groenten inpakt in de trommel, alles goed droog is. Zo blijven de rolletjes lekker knapperig.

Hoe maak je ze?

groenten als paprika, selderie of ui, zo klein mogelijk gesneden
geraspte kaas
boterhammen
satéprikkers

Snijd de korstjes van de boterhammen. Maak de boterhammen met een deegroller iets platter. Leg op elke boterham een "streep" gesnipperde groenten en geraspte kaas.
Rol de boterham redelijk strak op en prik er een of twee satéprikkers in om alles bij elkaar te houden.
Leg de rolletjes op een bakplaat en bak ze 10 minuutjes op 180 graden.

Als ze klaar zijn kun je de prikkers eruit halen.  
Laat de rolletjes goed afkoelen voor je ze inpakt.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten