zaterdag 21 mei 2011

Heerlijk basisrecept voor Witte Chocolade Cupcakes


Benodigdheden
(12 stuks)
  •  125 g zachte boter
  • 125 g witte basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 125 g zelfrijzend bakmeel
  • half zakje vanillesuiker
  • 75 g witte chocolade
  • 12 papieren vormpjes
Verwarm de oven voor op 185 ºC. Smelt au bain marie de witte chocolade. Mix de suiker, vanillesuiker en boter tot crème, voeg één voor één de eieren toe. Voeg tussendoor een eetlepel zelfrijzend bakmeel toe en daarna geleidelijk de rest van het meel en de gesmolten chocolade.
Bak de cupcakes 18-20 minuten in het midden van de oven, draai het blik om zodat de voorste cakejes achterin de oven staan en bak daarna nog 2 minuten.


TIP!
Neem 12 chocolaatjes. Vul de papieren vormpjes en verstop een chocolaatje onder het beslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten