donderdag 26 mei 2011


Zorg ervoor dat de melkschuim fijne poriën heeft en een zachte consistentie heeft. Strijk met een lepel voorzichtig over het oppervlak van de melkschuim om de melkschuim in vorm te brengen en kleine luchtbellen te verwijderen.

Tip: de kleine luchtbellen kunnen eenvoudig worden verwijderd door voorzichtig met het cappuccinokopje op de tafel te kloppen.


Wij adviseren het gebruik van chocoladesaus om de cappuccino te versieren.
Let erop dat u koude vloeibare chocoladesaus gebruikt.

Breng twee cirkels met chocoladesaus op het oppervlak van de melkschuim aan.


Bereid een tweede kopje koffie en schep de crèmelaag met behulp van een lepel eraf. Verdeel de crema, zoals weergegeven in de afbeelding, langs de buitenkant van de grotere cirkel alsmede in de kleine cirkel.


Beweeg een houten stokje acht keer vanaf het midden naar de buitenste rand en vier keer vanaf de buitenste rand naar het midden van de melkschuim.

Tip: veeg het houten stokje na iedere lijn met behulp van een doek af.


Tenslotte brengt u met de chocoladesauseen punt in het midden van de melkschuim aan. Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden.

Veel plezier bij het uitproberen en genieten!

Tenslotte brengt u met de chocoladesaus een punt in het midden van de melkschuim aan.

Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden.

Veel plezier bij het uitproberen en genieten!


Tenslotte brengt u met de chocoladesaus een punt in het midden van de melkschuim aan.

Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden.

Veel plezier bij het uitproberen en genieten!


Tenslotte brengt u met de chocoladesaus een punt in het midden van de melkschuim aan.

Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden.

Veel plezier bij het uitproberen en genieten!


Tenslotte brengt u met de chocoladesaus een punt in het midden van de melkschuim aan.

Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden.

Veel plezier bij het uitproberen en genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten