Zorg ervoor dat de melkschuim fijne poriën heeft en een zachte consistentie heeft. Strijk met een lepel voorzichtig over het oppervlak van de melkschuim om de melkschuim in vorm te brengen en kleine luchtbellen te verwijderen.
Tip: de kleine luchtbellen kunnen eenvoudig worden verwijderd door voorzichtig met het cappuccinokopje op de tafel te kloppen.
Let erop dat u koude vloeibare chocoladesaus gebruikt.
Breng twee cirkels met chocoladesaus op het oppervlak van de melkschuim aan.
Tip: veeg het houten stokje na iedere lijn met behulp van een doek af.
Tenslotte brengt u met de chocoladesauseen punt in het midden van de melkschuim aan. Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden.
Veel plezier bij het uitproberen en genieten!
Tenslotte brengt u met de chocoladesaus een punt in het midden van de melkschuim aan. Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden. Veel plezier bij het uitproberen en genieten! |
Tenslotte brengt u met de chocoladesaus een punt in het midden van de melkschuim aan. Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden. Veel plezier bij het uitproberen en genieten! |
Tenslotte brengt u met de chocoladesaus een punt in het midden van de melkschuim aan. Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden. Veel plezier bij het uitproberen en genieten! |
Tenslotte brengt u met de chocoladesaus een punt in het midden van de melkschuim aan. Uw cappuccino is nu gereed om geserveerd te worden. Veel plezier bij het uitproberen en genieten! |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten