Ingrediënten
- 1 beschuit, verkruimeld
- 1 ei
- 1 theelepel tijm
- 1 eetlepel grove mosterd
- 25 gram walnoten, in kleine stukjes
- 500 gram gehakt half om half
- 50 gram brie in dobbelsteentjes
- 4 eetlepel bloem
- 2 eetlepel olijfolie
- zout
- peper
Bereidingswijze
Kneed de verkruimelde beschuit, ei, tijm, mosterd, walnoot en 1 theelepel zout en peper door het gehakt. Rol met vochtige handen balletjes zo groot als pingpogballen van het gehakt. Prik er met je vingers een gat in waar je stukjes brie instopt. Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje. Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de balletjes in 15 min. rondom bruin. Lekker met een flinke lik grove mosterd.
Allergieinformatie
- NIET geschikt voor notenallergie
- Geschikt voor kleurstoffenallergie
- Geschikt voor nachtschade-allergie
- NIET geschikt voor glutenallergie
- Geschikt voor koemelkallergie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten